Meld je innovatie aan voor de Bibliotheek Innovatieprijs

maandag 15 april 2024

De lijnen zijn open, vanaf vandaag kun je jouw innovatie aanmelden voor de verkiezing op de Landelijke Innovatiedag Bibliotheken! Ga jij er met de winst vandoor?

Vanaf vandaag kun je jouw innovatieproject aanmelden voor de Bibliotheek Innovatieprijs. Via het formulier kun je jouw innovatieproject inzenden. We vragen een beschrijving van je project, het doel, de doelgroep(en), hoe dit aansluit op de opgaven uit de Netwerkagenda en hoe we jouw idee eventueel verder kunnen helpen. Daarnaast willen we graag van je weten of je je project in aanmerking wil laten komen voor verdere uitwerking en verspreiding in een landelijk fieldlab én je kunt aangeven of je kans wil maken op de prijs die wordt uitgereikt tijdens de landelijke innovatiedag. 

Alle organisaties binnen de bibliotheeksector mogen innovaties indienen. Na het aanmelden verschijnt jouw aanmelding in de projectendatabank op Innovatiebieb.nl zodat de ideeën en projecten voor iedereen beschikbaar blijven en we met elkaar het gezamenlijk innoveren in de bibliotheken kunnen vormgeven en inspiratie, ervaringen en kennis kunnen delen.

 

"Leren van buiten publieksprijs"

Tijdens de Landelijke Innovatiedag reiken we de publieksprijs uit: bezoekers van de innovatiedag mogen stemmen op het meest inspirerende en innovatieve project. De deelnemers maken kans op geweldige prijzen, namelijk:

  • De eerste prijs is een scale-up sessie van een professionele innovatiecoach ter waarde van €1.000,- om het innovatieproject verder te brengen.
  • De tweede prijs waar je kans op maakt bestaat uit twee tickets voor het Grootste Kennisfestival op 20 juni in Deventer.
  • De derde prijs betekent dat je naar huis gaat met een innovatieboekenpakket! 

 

 

Meld je innovatieproject aan

Wie gaat winnen wordt bepaald door de bezoekers van de innovatiedag. Aanmelden van jouw innovatieproject doe je via dit formulier. De deadine is 3 mei. Onderaan het formulier kun je aangeven dat je kans wil maken op de publieksprijs. Zie onderstaande afbeelding.

 

 

 

Heb je vragen over de Landelijke Innovatiedag Bibliotheken of de aanmeldprocedures? Stuur dan een mail naar info@innovatiebieb.nl

Copyright 2024 Innovatiebieb Sitemap | Algemene voorwaarden | Pricacybeleid