Landelijke innovatiedag

Landelijke innovatiedag voor bibliotheken: inspiratie, netwerken en kennisdelen

vrijdag 24 maart 2023

Op woensdag 24 mei aanstaande komen innovatie-ambassadeurs van bibliotheken uit het hele land bijeen om deel te nemen aan de innovatiedag ‘Het Nieuwe Oogsten’ in de Prodentfabriek in Amersfoort. Deze landelijke innovatiedag dient als startpunt voor het Bibliotheek Innovatie Netwerk (BIN). Dit netwerk helpt bibliotheken om nog meer waarde te bieden aan hun leden en bezoekers. Tijdens dit event zijn er innovatieve sprekers, presentaties, workshops en nog veel meer activiteiten rond innovatie in bibliotheken.

Het dagvullende programma wordt afgetrapt door dagvoorzitter Winston Brandon met een workshop over Innovatie & Community, waarna Ilyaz Nasrullah zal spreken over mensgerichte innovatie. Meta Knol zal ons inspireren over het betrekken van publiek bij wetenschappelijke activiteiten. Naast deze inspirerende lezingen biedt het event diverse presentaties, netwerktafels, workshops en informatie over de nieuwste ontwikkelingen binnen en buiten de bibliotheeksector.

Wil jij de toekomst van de bibliotheek meebepalen? Aanmelden kan via www.hetnieuweoogsten.nl. Houd deze website in de gaten voor het volledige programma.

De landelijke innovatie dag ‘Het Nieuwe Oogsten’ wordt georganiseerd door het Kernteam Innovatie in opdracht van de Koersgroep Innovatie en is een initiatief van KB nationale bibliotheek, VOB en SPN.

Copyright 2024 Innovatiebieb Sitemap | Algemene voorwaarden | Pricacybeleid